За шестия рожден ден на един от синовете си,  актьорът

...
За шестия рожден ден на един от синовете си,  актьорът
Коментари Харесай

Ивайло Захариев събра двете си жени на рожден ден

За шестия рожден ден на един от синовете си,  артистът Ивайло Захариев събра на едно място някогашната си брачна половинка Миряна и актуалната половинка Станислава, видя HotArena.

За празника фамилията провежда празненство с изненади. Балони, дарове и другари - все неща които носят благополучие на всяко дете, зарадваха и русокосия Дамян.

Развод на Захариев и експоловинката му не попречи двамата да запазят положителния звук . Дори в противен случай. Ивайло и някогашната му жена прекарват постоянно времето си дружно, с цел да бъдат образец за цивилизовани родители за двете деца. 

Раздялата сред Миряна и артиста е пристигнала в резултат на провал в  отношенията им не е поради трети човек. Несходство в характерите е повода двамата да вземат решение да живеят настрана. Чак откакто се мести в новото си жилище Ивайло среща красивата русокоска Станислава и любовта им пламва. Тя също има един брак зад тила си, от който има момиче. Силните усеща към Захариев якара да изпитва обич и майчинска  привързаност и към неговите деца. Между Миряна и Станислава също няма напрежение, даже да е имало съмнение първоначално, екссъпругата на Ивайло към този момент без подозрение й доверява децата. В обществените мрежи двете дами са приятелки и поддържат положителния звук.

За разлика от някогашния си брачен партньор Миряна към момента не издава има ли нов човек в живота си, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР